Domů Repertoár kdy hrajeme Fotogalerie Soubor Historie Kontakt
úvodní stranaKdy hrajemeLOUNSKÉ DIVADLENÍ: 10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

LOUNSKÉ DIVADLENÍ: 10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

/ 8. březen 2019 v 17:00

Místo: Vrchlického divadlo

Vstupné: 60 Kč

Také se Vám stává, že večer ležíte v posteli a snažíte se vymyslet, co byste dělali, kdyby naši planetu ovládli tvorové bažící po lidském mozku? A samou hrůzou pak nemůžete usnout? Inu - bezesným nocím je konec! Divadlo Navenek si pro Vás ve spolupráci s divadelním potěrem (tedy studenty z Gymnázia Kadaň) připravilo bláznivou komedii 10 ZPŮSOBŮ, JAK PŘEŽÍT ZOMBIE APOKALYPSU.


Čtyři lidé. Banda zombieků. Apokalypsa. 10 způsobů, jak ji přežít.

Lidstvo je na pokraji vyhubení. Světem se šíří mor, který mění lidi v zombie. Existují jen 4 přežívající lidi a zombieků je nepočítaně (nebo jako v našem případě – šest). Co dělat, když se nečekaně ocitnete v zombie apokalypse a snažíte se přežít s lidmi, které jste zrovna potkali?

Herecky nejmladší a nejnezkušenější představení divadla Navenek (pro většinu herců a hereček je to absolutní divadelní premiéra) nabídne 10 možných scénářů čtyř lidí na cestě za přežitím. Ti jsou neustále pronásledováni zombieky, obětavost pro druhé se zde nekoná, ale o obětování druhých nouze opravdu není. Co je vlastně pro přežití nejdůležitější? Voda, sirky a lano? Wi-Fi? Vaše čivava?

Tato zábavně šílená hra se stala jednou z nejhranějších na amerických středních školách, napsal ji učitel Don Zolidis a my jsme ji přeložili a zinscenovali jen kvůli tomu, aby šanci na přežití neměli jen Američané, ale i pár Čechů. Konkrétně pár Čechů z Kadaně. Protože tuhle hru jsme na jaře 2018 v Kadani uvedli v absolutní české premiéře. Ale rádi pomůžeme zachránit i pár přespolních - třeba z Loun. Hra plná útěků a pojídání, ale také povedených či nepovedených balících hlášek a stěrů, bez kterých se lidstvo neobejde ani v těch nejhorších podmínkách, Vám totiž jednou může zachránit život.

Premiéra 25. 5. 2018. Délka představení: 35 minut bez přestávky.

Překlad: Pavlína Chroustová
Režie: Tereza Gvoždiáková
Scéna, kostýmy, líčení: Nikola Dunková
Hrají: Jaroslava Jahodová, Kristýna Vašková, Tereza Voráčová, Maxmilián Ferenc, Sebastian Klištinec, Barbora Jursíková, Jindřiška Milfaitová, Michaela Kopecká, Kateřina Blažková, Mikeš Sýkora, Jiří Klepp

NEJBLIŽŠÍ PŘEDSTAVENÍ



Hrajem: . . od hod.


více