Domů Repertoár kdy hrajeme Fotogalerie Soubor Historie Kontakt
úvodní stranaRepertoár10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

Čtyři lidé. Banda zombieků. Apokalypsa. 10 způsobů, jak ji přežít.

Lidstvo je na pokraji vyhubení. Světem se šíří mor, který mění lidi v zombie. Existují jen 4 přežívající lidi a zombieků je nepočítaně (nebo jako v našem případě – šest). Co dělat, když se nečekaně ocitnete v zombie apokalypse a snažíte se přežít s lidmi, které jste zrovna potkali? 

Nejnovější hra divadla Navenek (kterou jsme připravili ve spolupráci s Gymnáziem v Kadani) nabídne 10 možných scénářů čtyř lidí na cestě za přežitím. Ti jsou neustále pronásledováni zombieky, obětavost pro druhé se zde nekoná, ale o obětování druhých nouze opravdu není.  Co je vlastně pro přežití nejdůležitější? Voda, sirky a lano? Wi-Fi? Vaše čivava? Nejste si jistí? Přijďte zjistit, jestli se opravdu neobejdete bez boxerských rukavic, nebo vám k přežití bude stačit pouze hluboký výstřih a nějaký Váš kamarád-filozof.

Tato zábavně šílená hra se stala jednou z nejhranějších na amerických středních školách, napsal ji učitel Don Zolidis a my jsme ji přeložili a zinscenovali jen kvůli tomu, aby šanci na přežití neměli jen Američané, ale i pár Čechů. Hra plná útěků a pojídání, ale také povedených či nepovedených balících hlášek a stěrů, bez kterých se lidstvo neobejde ani v těch nejhorších podmínkách, Vám totiž jednou může zachránit život. 

 

Překlad: Pavlína Chroustová

Režie: Tereza Gvoždiáková

Scéna, kostýmy, líčení: Nikola Barešová

 

HRAJÍ:

Vypravěčka: Jaroslava Jahodová

Christy: Kateřina Rosívalová / Kristýna Vašková

Susan: Tereza Voráčová

Jimmy: Maxmilián Ferenc

Sam: Sebastian Klištinec

Babička: Barbora Jursíková

Dívka: Jindřiška Milfaitová

Zombies: Michaela Kopecká, Barbora Jursíková, Jindřiška Milfaitová, Kateřina Blažková, Kateřina Rosívalová, Kristýna Vašková

NEJBLIŽŠÍ PŘEDSTAVENÍ



Hrajem: . . od hod.


více