Domů Repertoár kdy hrajeme Fotogalerie Soubor Historie Kontakt
úvodní stranaKdy hrajemeREPRÍZA PRO ŠKOLY: 10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

REPRÍZA PRO ŠKOLY: 10 způsobů, jak přežít zombie apokalypsu

út / 4. červen 2019 v 09:00

Čtyři lidé. Banda zombieků. Apokalypsa. 10 způsobů, jak ji přežít.

Lidstvo je na pokraji vyhubení. Světem se šíří mor, který mění lidi v zombie. Existují jen 4 přežívající lidi a zombieků je nepočítaně (nebo jako v našem případě – šest). Co dělat, když se nečekaně ocitnete v zombie apokalypse a snažíte se přežít s lidmi, které jste zrovna potkali? 

Představení divadla Navenek (které jsme připravili ve spolupráci s Gymnáziem v Kadani) nabídne 10 možných scénářů čtyř lidí na cestě za přežitím. Ti jsou neustále pronásledováni zombieky, obětavost pro druhé se zde nekoná, ale o obětování druhých nouze opravdu není.  Co je vlastně pro přežití nejdůležitější? Voda, sirky a lano? Wi-Fi? Vaše čivava? Nejste si jistí? Přijďte zjistit, jestli se opravdu neobejdete bez boxerských rukavic, nebo vám k přežití bude stačit pouze hluboký výstřih a nějaký Váš kamarád-filozof.

Tato zábavně šílená hra se stala jednou z nejhranějších na amerických středních školách, napsal ji učitel Don Zolidis a my jsme ji přeložili a zinscenovali jen kvůli tomu, aby šanci na přežití neměli jen Američané, ale i pár Čechů. Hra plná útěků a pojídání, ale také povedených či nepovedených balících hlášek a stěrů, bez kterých se lidstvo neobejde ani v těch nejhorších podmínkách, Vám totiž jednou může zachránit život. 

 

Překlad: Pavlína Chroustová

Režie: Tereza Gvoždiáková

Scéna, kostýmy, líčení: Nikola Dunková

 

HRAJÍ:

Vypravěčka: Jaroslava Jahodová

Christy: Kristýna Vašková

Susan: Tereza Voráčová

Jimmy: Maxmilián Ferenc

Sam: Sebastian Klištinec

Babička: Barbora Jursíková

Dívka: Jindřiška Milfaitová

Zombies: Michaela Kopecká, Barbora Jursíková, Jindřiška Milfaitová, Kateřina Blažková, Jiří Klepp, Mikeš Sýkora

NEJBLIŽŠÍ PŘEDSTAVENÍ



Hrajem: . . od hod.


více